Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Salgs- og leveringsbetingelser

14 dagers returfrist – Standard norsk returbetingelse

Normal 14 dagers returrett i henhold til norsk lovgivning. Se avsnittet for angrerett på denne siden.

Disse returrettene gjelder ikke for lokalt kjøp med demo, kun ved bestillinger via web eller om du kommer innom og bestiller eller henter varene ved fjernsalg (e-post, tlf eller web).

Angrerett

Hvis du angrer på et kjøp gjort via lsound.no, via e-post eller handel over telefon så er det norsk angrerettslov som gjelder. I følge den har du som kunde fordeler og plikter (se avsnittene under). Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så smidige som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser.

Noen utdrag fra angrerettloven (www.lovdata.no):

 • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 1).
 • Angreretten skal rapporteres skriftlig til sales@lsound.no innen 14 dager fra du fysisk mottar varen (jf. Angrerettloven § 21), og du har 14 dager etter dette på å sende varen tilbake til oss. For returprosedyrer, se under.
 • Angreretten gjelder ikke for spesialproduserte/fremskaffende produkter (jf. Angrerettloven § 22 punkt e).
 • Angreretten gir oss rett til å belaste deg som kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).
 • Returkostnadene bæres av forbrukeren om ikke annet er angitt (jf. Angrerettloven § 8 punkt i). Se kostnader ved retur under.
 • Refusjon av returnert vare skal skje senest 14 dager etter angreretten ble tatt i bruk, men etter at varen er mottatt og sjekket fra vår side (jf. Angrerettloven § 25).

Skjema for angrerett blir sendt ut sammen med varene. Du kan også laste det ned HER.

Vårt tips er at du viser god omsorg for varen du handler fra oss med største forsiktighet!

Returkostnader – Enkelt og forutsigbart

L-Sound vil helst bistå med retufrakt om du skulle ønske å returnere varen(e) din(e). Normalt blir det belastet reell returfrakt og dette varierer i høy grad hvor man bor, hvilket produkt osv som skal sendes. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder og vil du benytte deg av vår transportør, tar vi kun 5% av varens verdi med minimumskost på kr 200,- og maksimumskost på kun kr 1500,-, uansett type produkt, vekt og størrelse. Du står fritt til å bruke egen transportør men benytter du deg av oss så vil vi kunne få varen raskere frem til vårt lager for sjekk, og vi vil da raskere kunne refundere deg pengene for varen.

 • Priseksemel 1; Vare koster 7500,- ink moms i vår nettbutkkk, returkostnader blir da 375,-.
 • Priseksemel 2; Vare koster 1000,- ink moms i vår nettbutkkk, returkostnader blir da 200,- (som minstepris).
 • Priseksemel 3; Vare koster 40.000,- ink moms i vår nettbutkkk, returkostnader blir da 1500,- (som maxpris).

Returprosedyrer

For at en retur skal være gyldig, må den være avsendt innenfor fristen som starter å løpe ved første leveringsforsøk, eller når forsendelsen var klar til avhentning hos oss. Ta kontakt med kundeservice på sales@lsound.no for retur slik at vi kan bistå om det trengs. Både produkt og emballasje må være komplett og i samme tilstand som da du mottok det. Returer som ikke oppfyller dette kravet kan bli returnert for senders omkostning. Før vi refunderer for returen vil varene bli grundig sjekket for skader/riper, samt at alt er lagt ved i esken. Ved skader/riper/mangler forbeholder vi oss retten til å enten avvise returen eller i enkeltsaker vurdere å ta i mot returen mot at reell kostnad for sjekk og utbedring av produktet bli trukket fra tilbakebetalingen. Vi operer med en fast timepris på kr 790,- + MVA.

For raskest mulig behandling ber vi om at pakker under 35 kg sendes til oss med Posten dør til dør pakke. Annen returmetode kan medføre forsinkelser i behandlingen av retur. Om vi ordner returen fra vår side så vil vi ta opphenting med dør til dør service for raskest mulig håndtering.

Vår returadresse er:

L-Sound As
Industritoppen 6C
4848 Arendal

Garanti og fleksible serviceordninger

Hos oss selger vi deg ikke fordyrende forsikringsordninger men vi gir deg du markedets beste garanti -og serviceordninger med på kjøpet. Helt gratis!

Hos mange av våre konkurrenter blir du tilbudt fordyrende forsikringsordninger. Dette er i praksis unødige forsikringer da de aller fleste er dekket via innboforsikringer. Dessverre er det også slik at disse forsikringene blir benyttet også i garanti og reklamasjonssammenheng, noe de på ingen måte skal. Ja – vi vet at det også ligger en “tabbeforsikring” innbakt i disse forsikringene, men hvorfor.? Grunnen er at det er ytterst sjeldent behov for dem. Vårt fremste mål er fornøyde kunder, og vi strekker oss langt for å nå dette målet. Vi har heller ingen planer om å ta betalt for dette.

Hos L-Sound får du garantier som er langt bedre enn hva som er normalt i bransjen. Vi sørger også for å følge deg opp med den beste kundeservicen på markedet – helt gratis! Du møter ikke kranglete eller motvillig personell, men mennesker med forståelse, og et ønske om å finne ut hvorfor du opplever at produktet ikke fungerer fra start eller sluttet å fungere etter en stund.

L-Sound har følgende garantier:

 • Dersom annet ikke er spesifiser så gjelder 5 års garanti *
 • På Link kabler tilbys livstidsgaranti
 • På produkter som ikke importeres av L-Sound AS viser vi til den offisielle importørens garantiordninger.

Har du et problem med ditt produkt, vennligst ta kontakt med oss (support@lsound.no) for å identifisere den defekte komponenten. Når dette er gjort kan vi sende ut erstatningsdel. Vi er selvsagt behjelpelige med instruksjoner og besvarer hurtig eventuelle spørsmål du måtte ha i forbindelse med utskiftningen. Sammen med den nye delen vil du motta en fraktseddel som du bruker for å returnere den defekte delen til oss (frakt dekket av oss).

Om du skulle foretrekke det, har du også muligheten for å sende komplett produkt tilbake til oss for service. Når du skal sende produktet tilbake til oss er det viktig at du bruker den originale emballasjen eller av tilsvarende kvalitet. Vi er ikke ansvarlige for skader som oppstår på grunn av mangelfull emballasje.

NB! Du må ikke demontere elementer, forsterkere eller andre komponenter fra ditt produkt uten å først ha innhentet instruksjoner og tillatelse fra oss. Det kan føre til at du mister dine garantirettigheter.

*5 års garanti på SVS for ordre etter 1.desember 2011. 3 år før denne datoen som ble utstedt ved handelen.

Sikker handel

Vi tilbyr følgende sikre betalingsalternativer:

 • Santander Finansering – 4-9 mnd betalingsutsettelse!
 • Santander Faktura
 • Visa og Mastercard
 • PayPal
 • Bankoverføring

Visa og MasterCard

Vi tilbyr VISA og Mastercard via Stripe (https). All transaksjons-informasjon blir kun ivaretatt av Stripe, og L-Sound lagrer kun ordreinformasjon med kjøpsreferanser. Vi lagrer ingen sensitiv kortinformasjon hos sound.no. Vi kan heller ikke prosessere kredittkortordre over telefon.

I det din ordre blir godkjent på web vil beløpet reserveres. Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse, at pengene blir overført fra kortet ditt til oss.

PayPal

Sikker betalingsmetode direkte fra PayPal som du finner i kassen. Bruk dine PayPal penger for å handle hos oss, raskt og effektivt.

Bankoverføring

Foretrekker du å benytte bankoverføring kan du velge dette i kassen og du vil motta ordrebekreftelse med kontonummer og referanser som du kan bruke til å innbetale til vår konto.

Santander betalingsutsettelse

På lsound.no kan du søke rentefri betalingsutsettelse på 4, 6 eller 9 måneder! Har du ferie- eller skattepenger tilgode, eller du trenger å avlaste økonomien i en periode, vil vår løsning med Santander være midt i blinken for deg. Med Santander MasterCard kan du skaffe deg det du ønsker idag, og betale senere helt uten årlige avgifter.

Vi anbefaler at du setter opp en personlig betalingsplan slik at du kan betale mest mulig, eller alt, i din valgte rentefrie periode.

Alle Santander søknader gjøres via lsound.no der du blir videresendt til Santander sine 100% sikre nettsider. Her legger du inn alle dine opplysninger og du godkjenner hele kjøpet med BankID. Når ordren godkjennes vil ordren komme inn i våre systemer omgående.

Gebyrer for rentefri periode (blir fakturert fra Santander):

 • 4 mnd – 275,-
 • 6 mnd – 349,-
 • 9 mnd – 425,-

Delbetaling / Betalingsutsettelse forutsetter inngåelse av kredittavtale med kredittkort etter kredittvurdering med følgende priseksempel: Eff. rente 29,7 %, kr 20 000,- o/12 mnd, kostnad kr 2 962, totalt kr 22 962,-

Santander Faktura

Vi tilbyr Santander Faktura. Her får du muligheten til å få en rentefri faktura med 14 dagers betalingsfrist. Fakturaperioden begynner å løpe fra når varene er mottatt. Det er et fakturagebyr på kr 29,-

Leveringsbetingelser

Viktig! Når du mottar din forsendelse fra L-Sound, ber vi deg om å sjekke at alt er uskadet.

L-Sound har transportforsikring på alle utsendte varer fra vårt lager til våre kunder og vi vil være den ansvarlige helt frem til du signerer ut papirene fra transportøren. Når du mottar varen fra transportøren så undertegner du på at varen er feilfritt levert til deg som kunde. Det er svært viktig at du sjekker varene for skader før du skriver under. Husk det er deg som er ansvarlig for eventuelle skader etter du har signert fraktbrevet.

Hvis det skulle vise seg at det er en synlig skade som rift, bulk eller lignende, kan du be om å få sjekket varen, for så å signere fraktbrevet. Notèr ned enhver skade på fraktbrevet selv om det kun er esken som er skadet. Om dette ikke er gjort, kan vi ikke kreve dekning av transportøren om det skulle vise seg å være produktskade.

Hvis det mot formodning er synlige transportskader på ditt produkt, ber vi deg å kontakte oss umiddelbart og hvis mulig, ta bilde av skadeomfanget. Send bildene til oss, salg@lsound.no.

Endring av leveringsadresse etter at en forsendelse er sendt fra oss vil belastes med et gebyr på 249kr. Dette er en tjeneste som vi vil bli belastet for.

Pakkesporing med Bring/Posten

Når vi har sendt varen til deg vil du motta en e-post med all informasjon om sporing osv. Kontakt oss dersom du ikke har mottatt leveringsbekreftelse men vi ber deg sjekke ditt e-post spamfilter først.

Vi anbefaler på det sterkeste at du installerer Bring/Posten sin egen mobilapp til både iOS og Android. Her vil du motta alle sendinger som er på vei til deg med Bring/Posten og få løpende oppdateringer! Les mer her om Postens app.

Hurtig ordrehåndtering

Vi sender ut varer alle hverdager, og alle varer som er på lager vil vanligvis bli sendt ut samme dag dersom bestillingen blir lagt inn før kl. 13.00. Transittiden er fra 1-5 dager avhengig av hvor i Norge.

Forbehold om feil

L-Sound As reserverer seg mot eventuelle trykkfeil i produktspesifikasjoner, priser eller feil på produktbilder. De bilder som presenteres av respektive produkt kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelige å vise korrekt på ulike skjermer.

Annet

  • Alle priser på lsound.no inneholder 25% moms og ingen ekstra kostnader tilkommer.
  • L-Sound videreselger ingen personlige data til tredjepart.