Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Om oss

L-Sound ble opprettet 2005 og er en voksende og effektiv bedrift med lager og kontorer i Arendal. De fleste produktene vi fører er våre egne agenturer for Norge/Skandinavia/Europa, men vi forhandler også andre utvalgte kvalitetsprodukter fra andre importører. L-Sound har i dag ansatte med meget høy kompetanse innen fagfeltet lyd. I tillegg til meget høy kompetanse rundt ferdigprodukter, besitter vi også teknisk kompetanse rundt design og utvikling, akustikk mm.

Selv om vi er rendyrkede entusiaster, har vi også meget lang erfaring og kompetanse innen forretningsdrift, markedsføring og nettverksbygging. L-Sound har derfor i dag personell med et enormt kontaktnett rundt om i verden.

Våre viktigste prioriteringer

  • Kvalitetsprodukter som gir maksimal ytelse til prisen
  • Kompetent, fleksibel og hurtig service
  • Effektiv og problemfri levering
  • Fleksibel og hurtig håndtering av garantispørsmål

Vi har en effektiv organisasjon hvor gode IT-systemer, gjennomtenkte rutiner og innkjøp i store volum gjør at vi kan drive uten behov for høye marginer. For de agenturene som vi representerer og importerer direkte fra produsent besparer vi deg for et ekstra ledd ved å selge direkte til deg. Vi liker å holde kontakten med våre kunder igjennom hele prosessen, før, under og etter kjøpet, og vi vil gjerne ha tilbakemeldinger hvis det er noe du føler at vi kunne ha gjort bedre.

Velkommen til L-Sound!

Org.nummer 925026913MVA.