Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Nye impulser – lsound.no avsluttes

Kategori: Nyheter

Nye impulser – lsound.no avsluttes

Det er hele 15 år siden vi lanserte lsound.no i 2005 som en importforhandler i Europa med direkte til kunde som konsept. Vårt mål har alltid vært å tilby lav pris og høy kvalitet, men kundeservice har vært vårt aller viktigste fokus.

Vi tar nå med oss kunnskap, team og erfaring videre med å satse fullt på egen merkevare fra samme eier, Arendal Sound. Vi lanserte Arendal Sound i 2015 og siden den gangen har vi mottatt titalls med utmerkelser og to EISA priser, to år rad. Vi viderefører vårt mantra ut i den store verden.

Vi selger ikke bare i Norge, men satser stort på eksport, og da ikke bare Skandinavia eller Europa… men globalt. Med effektiv logistikk og moderniserte systemer er vi rigget for en fremtid i det digital markedet.

For kunder som har handlet varer av oss vil garantien fortsatt gjelde og vi oppfordrer å ta kontakt med leverandør direkte i Norge eller produsent direkte. Ellers kan vi kontaktes direkte på salg@lsound.no.

Vi har hatt en fantastisk tid og vi setter stor pris på alle kunder som har handlet hos oss. Ønsker alle et godt 2021 og at dere holder dere trygge og friske inn i en usikker fremtid.

Del denne